Followers

Wednesday, 10 May 2017

random: layankan saja

Assalamu'alaikum readers :D

random: layankan saja ll seriously, mood blogging Fae makin hari makin hilang ke laut dalam sudah. tipu lah kalo Fae gtau Fae susah cari masa untuk update blog. ntah lah...semua motivation untuk terus blogging like no use sudah. 

demi mau tunaikan janji Fae paksa diri update blog malam ne. since Fae selalu kekeringan idea untuk update cerita baru so apa kata kitani layankan saja beberapa keping gambar for now. LOL. ada kawan blogger pernah bagi cadangan kalo susah dapat idea, cuba post gambar and then cerita pasal gambar atu.

so Fae cuba lah...



recently Fae keluar minum di Coffee Bean with kawan rapat Fae. batah (lama) inda berjumpa. terus terjadi moment of truth. thanks sahabat sudi mendangar curhat Fae. 

Fae menangis doesn't mean Fae lemah..


dress matches with kasut sporty? layankan saja~ hehe

Fae minah easy. LOL.


I present to you Nasi Katok, makanan budget paling popular di Brunei. LOL. almost everyday Fae bali Nasi Katok sebelum pigi tuition. 

the price is $1.00


my plan A is ermmm...to stay focus with (not yet achieved) life goals? 

good try, Fae

LOL!

7 comments:

  1. Nasi tu memang tak da sayur ya fae sgt simple

    ReplyDelete
  2. Nasi Katok nama dia. Dekat sini panggil nasi bajet jer.

    ReplyDelete
  3. Hello Fae...
    Selamat berpuasa ....
    Cheers ya Fae, dont give up easily...

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)