Followers

Thursday, 11 May 2017

blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all

Assalamu'alaikum readers :D

blogging: remove saja blog Fae dari bloglist y'all ll sebenarnya awal dah Fae sedar problem ne sebelum ada rakan blogger komen bagitau durang cannot see Fae punya latest entry dalam bloglist durang. macam blogger Ana Suhana.. see gambar below. 

Fae pernah nampak blog Fae tersenarai dalam bloglist sebuah blog ne (lupa blog siapa). I saw my old post tah pulang (pula) padahal hari atu Fae ada up entri baru. memang pelik kenapa entri baru Fae inda masuk. 

ntah apa problem-nya. so, inda mau peningkan kepala so kepada sesiapa yang ada taruh blog Fae dalam bloglist y'all bolehlah remove mine. it's okay. bagi ruang untuk blog lain yang aktif. 

kalo ada yang baik hati mau tolong check-kan kenapa entri baru Fae inda masuk dalam reading list blogger lain boleh contact Fae at nurfaezahabdullah1712@gmail.com :) 

17 comments:

  1. Heran juga blog feed tak terupdate dari blog??? Selalu dia automatik akan update dalam sesiapa punya blog list.. mmmmm pernah berlaku sebelum ini?

    ReplyDelete
  2. uncle sampai sekarang tak tau bloglist tu apa.... maklomlah orang tua... lambat faham....

    ReplyDelete
  3. Akak lagi tak tahu..try rujuk yg pakar..maybe ada masalah dari segi coding kot..

    ReplyDelete
  4. Barangkali ketimpa sama entry lainnya, i amnot sure. Salam kenal, blogwalking from Riau Indonesia

    ReplyDelete
  5. sabar ye fae. boleh tanya kat group denaihati.

    ReplyDelete
  6. Hari tu mrs pip pun ada juga bertanya dgn blogger lain, tapi tiada solution...

    ReplyDelete
  7. It happened to me once but keesokan harinya dah okay. Not sure why >.<

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  8. Akak pun xtau untuk solution nie, cuba Fae tanya pada admin blogger nie, kot2 masalah nie penah berlaku pada blogger yang lain.. :)

    ReplyDelete
  9. mungkin feed kot.. akak nak explain pun xreti.. huhu.. sbb dh xingat sangat dah

    ReplyDelete
  10. takpe fae.. e'in tetap letak jugak blog fae kat bloglist.. :)

    ReplyDelete
  11. Blog Fae tetap di Blogger Directory sis..
    Sebarang perubahan Fae beritahu kami..
    Jangan sampai lost contact ;-)

    ReplyDelete
  12. janganlah fae tinggalkan dunia blogging ya

    www.neezalife.com

    ReplyDelete
  13. InshaaAllah boleh dibetulkan kak fae , jangan putus asa . Chaiyok :)

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan., aishh problem nih.,

    ReplyDelete
  15. ada tukar url tak? kalau tukar url atau nama domain, memang selalunya akan jadi macam ni..

    ReplyDelete
  16. lamenyeee tak update blog fae..

    ReplyDelete

thanks for leaving your comment here :)