you rock!

Thursday, 25 August 2016

i have told lies before

Assalamu'alaikum readers :D

one post per day? not bad lah untuk blogger yang hangat-hangat tahi ayam macam Fae ane. haha. or at least 3 posts dalam seminggu. 

a random intro, eh?

okay lah, actually Fae mau kurapak pasal this one quote yang Fae baca di blog kak mia.

a lie may take care of the present. but it has no future.

Tuesday, 23 August 2016

birthday surprise yang hampir gagal

Assalamu'alaikum readers :D

alright, Fae mau cerita pasal birthday surprise that me and my two besties made untuk our girl, Lina :D birthday surprise yang hampir gagal. haha. proceed to read. 

last Sunday was Lina's birthday. so Rifan, Amal and me decided to surprise her. chatted randomly dalam Whatsapp group, Lina did not suspect anything though. kalo ikutkan, kami seldom chatting in our Whatsapp group semenjak masing-masing busy ngan life sendiri.

before heading to Lina's house, kami tiga bali (beli) present and a small cake and then singgah bali food and drinks di tamu.

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Assalamu'alaikum readers :D dibawah ne Fae copy&paste coding yang dibagi.

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN

TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^